Restaurang

Restaurang

Har du svårt att bestämma vad ni ska äta, eller ni kanske har svårt att bestämma vart ni ska gå eftersom ni är så många? Lugn, vi hjälper er. Här har vi tagit fram tips på restauranger, både för större och mindre sällskap i Göteborg.

Restaurang större sällskap

Hur ska man egentligen gå tillväga när man är ett större sällskap som ska ut och äta? Det behöver inte bli så svårt. Tänk bara på att boka restaurangen i tid, och om ni är riktigt många kan ni ofta abonnera en hel restaurang.

Joe Farellis

Joe Farellis är det perfekta stället att ta med sig sitt stora kompisgäng, eller kollegorna för en aw. Hos Joe´s på Avenyn kan ni abonnera hela restaurangen för ert stora sällskap om ni så vill. Njut av god mat och gott om plats.

Hard Rock Café

En klassiker är Hard Rock Café, som också är perfekt för stora gäng. Restaurangen ligger mitt på Avenyn och är mycket populär. Därför är det extra viktigt att man bokar i tid. Njut av goda burgare och en trevlig kväll.

Restaurang

Om ni inte är så många som ska ut och äta räcker det oftast med att boka bord någon dag innan, men för säkerhetsskull kan det vara bra att boka några dagar i förväg. Här har vi tagit fram några tips på våra favoritrestauranger i Göteborg.

Sjömagasinet

Vad är väl ett besök i Göteborg utan att äta fisk och skaldjur? Vi kan rekommendera Sjömagasinet, som är en mysig restaurang precis vid vattnet. Dess stjärna i Guide Michelin är välförtjänad, då de serverar mat i världsklass.

Restaurang 28+

Restaurang 28+ är en lyxkrog i Göteborg som lockar många besökare. Även Restaurang 28+ har en stjärna i Guide Michelin. Ett måste för alla finsmakare, eller dig som vill ha en god lyxmiddag.