Restaurang

Restaurang

Har du svårt att bestämma vad ni ska äta, eller ni kanske har svårt att bestämma vart ni ska gå eftersom ni är så många? Lugn, vi hjälper er. Här har vi tagit fram tips på restauranger, både för större och mindre sällskap i Göteborg.

Restaurang större sällskap

Hur ska man egentligen gå tillväga när man är ett större sällskap som ska ut och äta? Det behöver inte bli så svårt. Tänk bara på att boka restaurangen i tid, och om ni är riktigt många kan ni ofta abonnera en hel restaurang.

Amerikansk restaurang - Hard Rock Café

En klassiker är Hard Rock Café, som också är perfekt för stora gäng. Restaurangen ligger mitt på Avenyn och är mycket populär. Därför är det extra viktigt att man bokar i tid. Njut av goda burgare och en trevlig kväll.

Amerikansk/italiensk restaurang -  Joe Farelli

På denna restaurang på Avenyn kan du ta med ett stort sällskap och till och med förboka stället. På denna restaurang serveras amerikansk och italinsk mat i en miljö som påminner om dem båda, men är beläget mitt i centrala Göteborg på Avenyn.

Restaurang

Om ni inte är så många som ska ut och äta räcker det oftast med att boka bord någon dag innan, men för säkerhetsskull kan det vara bra att boka några dagar i förväg. Här har vi tagit fram några tips på våra favoritrestauranger i Göteborg.

Husmanskost - Sjömagasinet

Vad är väl ett besök i Göteborg utan att äta fisk och skaldjur? Vi kan rekommendera Sjömagasinet, som är en mysig restaurang precis vid vattnet. Dess stjärna i Guide Michelin är välförtjänad, då de serverar mat i världsklass.

Lyxmat - Restaurang 28+

Restaurang 28+ är en lyxkrog i Göteborg som lockar många besökare. Även Restaurang 28+ har en stjärna i Guide Michelin. Ett måste för alla finsmakare, eller dig som vill ha en god lyxmiddag.